Prohlédněte si blog v dynamickém zobrazení, např. Classic, Magazine, Sidebar, či Timeslide

sobota 19. února 2011

crysman a Anette jdou na swingový ples! Přidáte se?

Swingový ples!
Kdy? 26. března 2011
Kde? Lužánky
Za kolik? 140 Kč
podrobnosti zde

středa 16. února 2011

PETICE PROTI DRAHÉMU MOBILNÍMU VOLÁNÍ

Já už podepsal. Co vy?

Znění petice k 16.2.2011:
PETICE PROTI DRAHÉMU MOBILNÍMU VOLÁNÍ

Jako spotřebitelé se cítíme dlouhodobě poškozováni zbytečně vysokými cenami mobilních služeb v ČR v porovnání s jinými Evropskými zeměmi. Znepokojivý stav, hraničící se zaostáváním, pozorujeme rovněž v oblasti rozvoje sítí 3. a 4. generace, jen snem tak zůstává rychlý mobilní internet s významnějším plošným pokrytím. Obvyklá obrana spotřebitele, totiž přechod k levnější a schopnější konkurenci, u nás nezabírá, protože nabídky našich operátorů jsou léta vzácně vyrovnaně drahé. Mobilním operátorům situace v ČR vyhovuje, neboť přemrštěné ceny volání a současně velmi omezené investice do infrastruktury sítě jim přináší stálé a zcela mimořádné hospodářské výsledky.

Vzhledem k tomu, že neexistuje žádná odůvodněná odlišnost trhu v ČR od trhu mobilních služeb ve vyspělých zemích EU, neexistuje žádný udržitelný argument, který by výše popsaný stav nadále ospravedlňoval.

Žádáme proto zvolené zástupce ve Sněmovně a v Senátu ČR, členy vlády ČR i další odpovědné osoby, aby se konečně začali situací vážně zabývat a neodkladně přijali potřebná opatření tak, abychom mohli užívat evropský standard mobilních služeb i v ČR.


Zde můžete podepsat i vy.

zdroj: www.stopdrahemuvolani.cz

středa 2. února 2011

"I like it" aneb "To lajkuju"!

Protože facebook je moderní a fakt fičí, přidal jsem na svůj blog známou featurku "I like". Komukoliv se kdy líbil např. můj článek Úsporné žárovky - tak tedy ano, či ne?! Komplexní srovnání a hodnocení..., tak může odteď lajkovat - a samo libovolný další příspěvek na blogu. Nechť se vám líbí! :)