Prohlédněte si blog v dynamickém zobrazení, např. Classic, Magazine, Sidebar, či Timeslide

středa 27. ledna 2010

crysman mění svůj život

Život, ve kterém převládají slova a slovní spojení "stres", "nejde", "nemůžu", "nestíhám", "moc práce", "nevyřízené úkoly", "bohužel" , "musím", "neudělal", "není" a jim podobná, není tím životem, jaký si crysman představoval (znalec cizích jazyků nechť uvažuje předpřítomný čas). Je odporným paradoxem, že právě - ze srdce - kritik lidí používajících výše zmíněná spojení se stal jedním z nich. crysmanovy životoosobní body těžce dolů.
Na druhou stranu je hezké, že si to crysman uvědomil, a rozhýbal věci tak, aby se to změnilo (změna pracovního zaměření), tedy životoosobní body nahoru. Všech přátel, kterých se to dotklo, včetně mě vůči sobě samém, se tímto omlouvám.
Je čas vrátit se do ŽIVOTA, kde nepřevládají slova začínající na "ne" ...

5 komentářů :

Petr řekl(a)...

Hm, schopnost rici "ne" je myslim dulezitym predpokladem vytvoreni stylu zivota, ve kterem nejsi stresovan.

Martin crysman Zahradník řekl(a)...

Máš bod za dobrý postřeh :)

Záleží ale na použití ... v osobním životě bych se tomu už chtěl vyhnout.

PS: netušil jsem, že toto ještě někdo čte, kromě (pre)Víta :)

to abych sem zrovna postnul, kdy koncertujeme ...

Petr řekl(a)...

Moje RSS ctecka nezapomina ;)

Anonymní řekl(a)...

sunsurf
zivot je moc kratky na to abych porad delal neco co me neba. Proto takove situace minimalizuju jen na nejnutnejsi zlo a maximaluzuju to co me prinasi radost.
Je to sice radikalni reseni, ale nemuzu si stezovat zatim su spokojeny jak zelva.
Takze mas maly bod + za pokus o zmenu

Ada řekl(a)...

Ja sem tam taky ctu, Martas! Postuj dal:)

Je zajimave, ze jsi dospel do tohoto stadia prave ted. Mela jsem totiz asi pred mesicem velmi podobne obdobi. Naordinovala jsem si vice pozitiva, barevneho obleceni a asertivity a taky jsem se rozhodla byt trochu vic sobec - delat vic to, co chci ja a ne to, co chteji ostatni. Rozhodla jsem se ucinit pritrz charite - mene se vidam se socialnimi upiry - a misto toho se vic obklopuju pozitivnima fajn lidma, se kterymi si muzeme navzajem neco zajimaveho predat:). Vrele doporucuju!