Prohlédněte si blog v dynamickém zobrazení, např. Classic, Magazine, Sidebar, či Timeslide

pátek 7. června 2013

Dokument o prezidentské kampani Táni Fischerové

Právě jsem finančně podpořil vznik dokumentu o prezidentské kampani Táni Fischerové. Myslím, že by bylo fajn, kdyby se to povedlo - tedy informace šířím dále. O co jde?
Cituji [1]:
Rádi bychom iniciovali vznik a zpracování dokumentárního filmu z průběhu kampaně a okolí Táni Fischerové. V současné době máme natočeno asi 6 hodin materiálů ze zákulisí prezidenstské volby, rozhovory s TF, autentické záběry z různých situací a akcí, rozhovory a ohlasy lidí. Zároveň máme pocit, že chybí dokument, který shrne neklamní kampaň, princip i zkušenosti, jenž mohou inspirovat další lidi k tvořivosti, svobodné volbě a efektivním kampaním, kde nejsou zapotřebí velké milióny korun.
Veškerá práce kolem pořízení video materiálů byla provedena zdarma, stejně tak i scénář a režie.
V případě zájmu o vznik tohoto dokumentu je potřeba se složit na střih a finální post-produkci něco kolem 40 tisíc korun.
Chcete-li, aby dokument vznikl, tak přispějte jakoukoliv částkou na transparentní účet 2300411345/2010 a staňte se jeho spolu-tvůrci. Každý kdo přispěje bude v rámci poděkování uveden v titulkách dokumentu.

zdroj: facebook.com/events/501932293187782/

Do prezidentské kampaně jsem se aktivně zapojoval, což mj. vyústilo např. i natočením poměrně úspěšného (přes 60 tisíc zhlédnutí) videa "Jak správně zvolit Prezidenta/Prezidentku ČR?"

Všichni, co mě znají nebo čtou tento blog ví, jak jsem zklamán výsledkem prezidentských voleb (viz "Rozčarování nad prezidentskými volbami 2013")...

Tedy, pokud máte máte rádi dění kolem TF a máte na pivo, můžete taky cenu jednoho či dvou (nebo klidně více) přispět. Číslo účtu viz výše. Účet je samozřejmě transparentní - viz zde.


Odkazy a zdroje:
[1] e-mail od skupiny lidí kolem TF, popř. zde https://www.facebook.com/events/501932293187782/

Žádné komentáře :