Prohlédněte si blog v dynamickém zobrazení, např. Classic, Magazine, Sidebar, či Timeslide

středa 6. února 2008

Demence potřetí - tentokrát moje vlastní (z Malagy #37)

Juchuu, musím se veřejně přiznat k tomu, copak se mi dnes přihodilo. Hlavně mě pobavilo, když jsem si vzpomněl, jak jsem o Pierrovi říkal jaká je to lamička, a přitom dneska..

Vstával jsem někdy v jednu, lebo byla samozřejmě jam session (dobrá, mimochodem - harmonika jsem byl jen já, takže jsem si zahrál donasyta :) Pak jsem šel číst nějaké články, zahrál si jednu dotu, a když jsem měl už hlad po čtvrté hodině, šel jsem si vařit oběd. Tak si tak vařím a přemýšlím, že mi zbývá už jen jedna zkouška v pátek, a že mi bude stačit se učit tak půl dne, lebo je to ta lehčí angličtina. Tak krájím brokolici, chystám si masíčko.. a začnu mít divný pocit, že ta zkouška je už zítra. Tak se jdu podívat ke kompu a čtu: "El examen es el día 6 de febrero (miércoles) a las 4 de la tarde en el aula S-103", přičemž miércoles je samozřejmě středa, tedy v 16:39 zjišťuju, že mi před 40 minutama začala na univerzitě zkouška. Tak si obuju boty a dělám nový rekord na trase Juan Fernandez Suria -> La Universitad de Málaga, campus El Ejido. Spocený a udýchaný říkám učitelce, že "mám trošku zpoždění", fasuju zkoušku a du psát, zatímco někteří už jdou odevzdávat :)

Hehe, není to báječné? Jsem to ale trotl. Hned se mi vybavilo, jak jsem se smál Salámovi, když šel na zkoušku o den později. Hehe.

Naštěstí s učitelkou jsem si vybudoval přátelský vztah, takže se usmívá a uklidňuje mě, ať se vydýchám a píšu pěkně v klidu, že je jen škoda, že už jsem zmeškal poslechovou část. No, co už, šak to dám i bez toho. Tak píšu, píšu, všichni už odevzdají a zůstanu tam sám s učitelkou. Tak se zeptám, jestli už mám končit, a ona že nee, že ať si klidně píšu, že musí přemýšlet nad koncepcí hodin angličtiny pro mediky co bude mít příští týden. Tak se o tom začneme bavit a asi 10 minut se bavíme, načež ji přeruším a řeknu, že se teda vrátím k písemce zase na chvíli, ať už můžeme vypadnout. Takže to dopíšu, jdu jí to odevzdat, kouká na mě a říká, že škoda, že jsem nestihl ten poslech. A já teda, že mi to může jednou pustit extra, když teda máme čas. A ona že proč ne, a pustí mi to dokonce i 3x jako všem ostatním :))

No, a tak se stalo, že mám za sebou zkouškové o dva dny dřív než jsem čekal.

3 komentáře :

Anonymní řekl(a)...

No to je vskutku uzasne, zlaticko:)). Kdybys to nebyl ty, klidne bych sem pripojila i formuli "cloveku se ani nechce verit":). Ale nakonec jsi to zvladl, vsadim se, ze jsi to uhral na kouzlo osobnosti a na povest hodneho studenta nebo ja jeste nevim na co (prave se mi vybavil v zivych barvach muj pozdni prichod - tim myslim o 2 hodiny - na mou nejlepsi brigadu v zivote. 1.5 hod vyuky pro holandske studenty za 80 Eur na hodinu:)), taky nechapu, jaxe to udelalo, ze jsem to nakonec oducila:)) ). Mimochodem, pamatujes, jaxme minule spickovali na tema pravopis, pane "ZPOCENY"?:)), s pranim uzasneho dne a vcasnych prichodu, Adelaide:)

Anonymní řekl(a)...

POZN. Ta brigada byla proplacena vcetne priprav. Tim se mysli, ze jsem za svych 10 hodin "prace" dostala 800 Eur, joj!

A.

Martin crysman Zahradník řekl(a)...

Hehe, sviňucho. Nevím proč, ale ve slově "zpocený" dělám vždycky chybu. Chápeš, jsem byl "spocený", protože ze mě tak lilo (směr dolů), a protože se na mě koncentroval pohled úplně všech účastněných (směr dohromady) - rozhodně se nejednalo o změnu stavu, lebo zpocený jsem byl v oné době už minimálně 15 minut :)

PS: kdybych na tebe byl zlý, tak sem postnu cos to za obludnost a zločin vůči pravopisu českému včera na icq předvedla :)

A ohledně brigády.. jojo, jsi stejná lamka jako já. Akorát já kdybych tam nedoběhl, tak musím vracet grant (řádově desetitisíce Kč :)