Prohlédněte si blog v dynamickém zobrazení, např. Classic, Magazine, Sidebar, či Timeslide

středa 12. prosince 2007

Tak zase máme Internet! (z Malagy #28)

Už bylo načase! Konečně to zase jedeee! (Měl jsem teď pár dní problémy s Internetem, takže jsem moc nemohl publikovat.)

Kdo se diví, proč píšu o půl páté ráno, tak to je proto, že jsem nedlouho teprve přišel z tradiční Jam session v Roadhouse baru, tedy si musel dát sprchu.. a teď čekám, až mi aspoň trochu uschnou zlé dlouhé vlasy (vážně přemýšlím o kortáži).

Mám spoustu novinek, jeden příspěvek mám rozepsaný už dýl - je nabitý zajímavostmi, určitě se těšte. Technicky založení budou nadšení z Firefoxu a parkování, Saly zase z porna a ostatní se dočkají opět trochu španělštiny. Dokončím co nevidět (protahuje se to, lebo už musím dělat nějaké věci do školy :)

V sobotu jsme byli celý den na výletě v Cordobě [Córdoba], takže budou i nějaké fotečky opět. Musím to zpracovat rychle, lebo tuto sobotu jedeme na další výlet do městečka Ronda, tak ať stíhám pak. No, a tu další už budu na skok v ČR (do 8.1.)! To to letí..

Jinak, koukám, že anketa se tentokrát chytla - paradoxně zrovna anketa s jalovým námětem. No, lupnu další. Teď už ale jdu spát, je pozdě a do zítřejšího odpoledne musím ještě sepsat něco do marketingu :(

Tak hezké ráno!

Žádné komentáře :