Prohlédněte si blog v dynamickém zobrazení, např. Classic, Magazine, Sidebar, či Timeslide

sobota 12. dubna 2014

Klausovy amnestie ještě budou mít dohru - díky (nejen) Frank Bold!

Jsem rád, že díky organizacím jako např. Frank Bold (dřívější EPS) se nenechávají věci vyšumět, vytratit... Jsem rád, že existují lidé a společnosti, co se nevzdávají. Uvidíme, jak tedy rozhodne Evropský soud - viz článek "Poslední naděje oběti Klausovy amnestie leží na stole Evropského soudu pro lidská práva. Co se bude dít dál?"

Klausovy amnestie a související záležitosti jsem loni v lednu ostře kritizoval v článku "Otevřený dopis: proč Česká republika není demokratickým státem? (Klaus a amnestie)"

Kdo ještě nečetl "ODCHÁZENÍ (odkvétání) s hanbou", tak doporučuji:
http://www.klausovavelezrada.cz/cs/odkvetani
Myslím, že je dobře, aby se nezapomnělo...
Držím nám všem a spravedlnosti palce!

EDIT 16.5.2014, 14:16:
Výsledek stížnosti na amnestii se dozvíme až v roce 2017. 51% Občanů 2.0 a 55% lidí z Frank Bold tipuje, že ESLP rozhodne ve prospěch naší stížnosti. Více informací zde na www stránkách EPS.

3 komentáře :

Anonymní řekl(a)...

Čau Marťas! Bylo by super, kdyby se odkazy automaticky otevírali ve zvláštním okně. Jestli to jde jednoduše udělat - díky!:)

Jinak ještě jseš ve Španělsku?

Ada

Martin crysman Zahradník řekl(a)...

Hoya Aďulo,

no, šlo by to, ale bylo by to moc práce. Blogger není úplně ideální platforma - kdybych běžel třeba na Wordpressu, to by byla jiná...

Každopádně, používej MMB*, a je to - univerzální řešení pro všechny platformy a prohlížeče :) U myši bez MMB zabere kliknout oběma tlačítky (LMB+RMB) současně. Na všemožných destičkách a přechytračelých telefonech se to dělá tuším podržením namísto prostého krátkého dotyku (?)... Touchpady simulují MMB obvykle trojhmatem (nebo se tak dají alespoň nastavit).

Kua, to je skoro na samostatný článek :)
čabas

*Middle Mouse Button

Martin crysman Zahradník řekl(a)...

PS: samostatný článek vyšel zde:
http://crysmanovo.blogspot.cz/2014/04/otevrit-odkaz-v-novem-oknetabuzalozce.html
:)