Prohlédněte si blog v dynamickém zobrazení, např. Classic, Magazine, Sidebar, či Timeslide

středa 31. října 2007

A teď už můžeme kouřit opravdu všude!

Kuřáci jásejte! Konečně budete opět moci kouřit na veřejných prostorách či dokonce v restauracích! Jak? No přece s e-cigaretou! Ne, to není vtip..
zdroj: idnes.cz

"Princip fungování E-Cigarety je jednoduchý: do cigarety se vloží patrona obsahující nikotin a aromatické esence. Při potáhnutí z cigarety se automaticky sepne obvod řízený mikroprocesorem a kuřák inhaluje nikotin, nikoli však další látky, které obsahuje běžná cigareta ... jako např. dehet, oxid uhličitý a podobně. Přitom právě tyto látky, v běžných cigaretách obsažené, jsou nebezpečné a zdraví škodlivé. Oproti jiným náhražkám, typu nikotinových náplastí či žvýkaček, však kuřák zažívá tytéž pocity jako při kouření běžných cigaret. Nemusí se tedy vzdávat svého oblíbeného rituálku, např. cigarety ke kávě..."

Až si e-objednávkou na e-bayi zaplatíte přes e-banking svou první e-cigaretu, určitě mi pošlete e-mail!


elektronickacigareta.cz

9 komentářů :

Anonymní řekl(a)...

ale smrdět to bude porad, nebo se pletu????

Martin crysman Zahradník řekl(a)...

Prej ne:
"..E-Cigareta nevydává kouř a zápach, typický pro běžné cigarety, nenaplňuje popelníky páchnoucími nedopalky.."

Anonymní řekl(a)...

Skvely:). Tak doufam, ze v nasledujich 5 letech vedci nevyvinou tzv. e-sex. Slogan bude jednoduchy, neco ve stylu: "bez hadek, bez nakupovani drahych hadriku vasi nenasytne nymfe, proste zmacknete tlacitko a zazijte pocity z 95.8 % totozne se skutecnou orgastickou eforii:)". Pozn. K dostani jiz tuto nedeli v Tescu.

Anonymní řekl(a)...

problem je, ze me by asi moc dlouho nevydrzela, ozraly bych se ji snazil urcite zapalit :-)

Martin crysman Zahradník řekl(a)...

Hehe, to mě nenapadlo. Kdoví jestli na to mysleli páni marketingoví inženýři :)

Lu řekl(a)...

Jo, ale odpadne tim bzunda s tipanim ciga o nekoho. A seznamenichtive zeny jiste namitnou, ze uz si nebudou moct dat pripalit od gentlemanu :-)

Anonymní řekl(a)...

a vyrobci sirek a zapalovacu skonci na dlazbe. a vyrobci cigaret vlastne mozna taky... :-)

Martin crysman Zahradník řekl(a)...

halogenka>
juu, ahooj! Mikeeho jistě zaujal tento z mého pohledu marketigově geniální počin natolik, že se musel podělit i s ostatními kuřáky. To je správně :)

Koukám, že máš taky blog. Kde máš link na RSS? :(

Beztak to bude "http://halogencin.blogspot.com/feeds/posts/default", vyzkouším.. Bez RSS bych se Ti tam kouknul tak možná teďka a za týden už bych zapomněl :)


Mikee>
No, a následně pak my všichni občané žijící ve státech kde daně z cigaret tvoří nezanedbatelnou položku státního rozpočtu..

Anonymní řekl(a)...

Výbavička pro nekuřáky