Prohlédněte si blog v dynamickém zobrazení, např. Classic, Magazine, Sidebar, či Timeslide

čtvrtek 29. listopadu 2007

Kobra 11 hadra

Už nevím, jak se to stalo, ale znáte to, na něco koukáte na Youtube a pak ještě na něco a ještě na něco.. Normálně sem dávat videa z YouTube nehodlám, nemám to rád. Nicméně, toto není jedna z těch masových věcí co vám každý pošle, toto jsem objevil zcela náhodou sám, takže doufám, že to ještě neznáte.

Polská policie se rozhodně nenudí! Za to, co nám pánové předvádějí od 1:50 by se nemusela stydět ani filmová Kobra 11. Akorát s bezpečností civilistů si očividně moc hlavu nedělají. Posuďte sami..


Jen by mě zajímalo, proč mají boha v autě 3 kamery? To těžko bude normální stav.. Koukal jsem na to 4x, jestli to náhodou není nějaký fake, ale vypadá to reálně - tím hůř pro polské chodce.

A pro nadšence ještě klasika - "Best police chase ever!" aneb co se v autoškole nenaučíš
...


[±] zobrazit/skrýt více/méně

6 komentářů :

Anonymní řekl(a)...

no, ja ti nevim, karli, ale mne to pripada trochu podivne - jedine vysvetleni, ze v tom policejnim aute sedi na zazdnim sedadle jeste jeden fizl s kamerou v ruce, protoze pri bocnim zaberu na audi se ta kamera nataci podle rychlosti toho audi.

Martin crysman Zahradník řekl(a)...

No, to je jasné, že tam sedí někdo s kamerou. Na konci dokonce i vyleze z auta. Jen mi to přijde divné, že mají 3 kamery celkem v jednom autě :)

Ale jinak solidní honička. A to druhé, to je fakt mazec, že?

Anonymní řekl(a)...

Uau. Luxusni honicka. jen nevim, o co tem lidem jde, podle me policajtum proste neujedes, mozna ve filmu nebo v nfs... Kdovi, jaky mel duvod utikat. treba se mu chtelo hrozne curat, to jsem jednou zkousel, kdyz se me fizli ptali, kam tak strasne specham...

Martin crysman Zahradník řekl(a)...

Jj, souhlas, taky si myslím, že to nemá cenu.

A s tím čuráním> lol, to jako fakt? Co Ti na to řekli? Nejspíš nic, ale je to celkem dobrý důvod :)

Anonymní řekl(a)...

no to je pribeh nadlouho :-D

Anonymní řekl(a)...

Kazdopadne policajt, co ridil, vypadal, ze si behem jizdy tak sestkrat kaknul do pancire...