Prohlédněte si blog v dynamickém zobrazení, např. Classic, Magazine, Sidebar, či Timeslide

úterý 23. října 2007

Málaga/Erasmus/España FAQ

Tento příspěvek bude tak trochu speciální v tom, že narozdíl od ostatních se bude dynamicky vyvíjet. Jednotlivé dotazy budu přidávat postupně, takže doporučuju sledovat buď RSS kanál tohoto příspěvku, nebo komentáře obecně. A o co že tady vlastně půjde? Světa počítačů neznalým připomínám, že FAQ = FrequentlyAskedQuestions, tedy něco jako "Často kladené dotazy". Nuže, začínáme..


5.
Q: "Kde že to vůbec jsi na tom orgasmus (Erasmus?) pobytu?"
A: "Prosím pěkně, v přímořském městě na jihu Španělska, hlavním městě provincie Andaluzie [Andalucía] - v Malaze [Málaga]. "

4.
Q: "Opravdu se chodí kalit ve Španělsku tak pozdě?"
A: "Ano. Správný čas na schůzku ve městě je kolem 22.30h. Některé bary ani nemají otevřeno před 23h. Čas na večeři? 21h.."

3.
Q: "Jaké je v Malaze počasí?"
A: "8. října jsem pořídil zde umístěnou fotografii. Dnes je 20.10. a stále je aktuální :) Přes den se ještě pořád dá koupat v moři a pobývat na pláži, i když už to není každý den. Když tady prší, což se občas děje, tak to bývá většinou v noci a druhý den je zase hezky. Ještě se nestalo, že by bylo hnusně deštivo dýl jak 2 dny. Pravdou je, že někdy prší fakt hodně. Shrnuto, klima je tu velmi příjemné, v říjnu cca 19°C v noci a kolem 27°C přes den - záleží na slunci."

2.
Q: "Kolik stojí pivo?"
A: "Předně je třeba říct, že tady se pije piwo v úplně jiné formě, než u nás. Nejběžnější je 0.33l lahev, občas mají 0.25l, na klasické lahváče (0.5l) jsem ještě nenarazil. Běžná cena v baru je 2 nebo 2.5E za třetinku"

1.
Q: "Kolik stojí v Malaze krabička Marlborek?"
A: "Spolubydla Pierre říká, že cca 3E"

1 komentář :

Martin crysman Zahradník řekl(a)...

nový FAQ!
4. čas pařit, 5. kde to jsme

mrknout na to!