Prohlédněte si blog v dynamickém zobrazení, např. Classic, Magazine, Sidebar, či Timeslide

neděle 23. září 2007

Na koncerte (Paco de Lucia) - z Malagy #9

Vcerejsi koncert byl uuzasny! Mam nejake videjka, tak se je pokusim nejak zverejnit. Bohuzel, je to tocene fotakem a z dalky, takze toho nejde moc videt ani slyset :(

Nejprve vystoupil sam mistr Paco, pak se k nemu pridavali ruzni dalsi interpreti. Cele se to konalo opet v byci arene (Plaza de toros) a vlezne stalo 16E, coz je za 2h koncert v pohode cena i pro Cechy. Uzasne byly 3 zenstiny, co vokalne doprovazely zbytek interpretu. Skoda, ze sem nerozumel ani slovo, ale podle plactiveho tonu slo o neco moc smutneho. Proste.. to byste museli slyset. Solo na pricnou fletnu a basu.. uaaahahaa, zradlo. No, a kytara [guitarra], to je bez komentare :)

Po ceste se mi podarilo vyfotit neco malo z mistni architektury. Kolem pristavu je Malaga uzasna. Nadherny park, osvetlene budovy, na kopci zbytky nejake pevnosti..

Uploadnout video tady na parkovisti neni mozne, takze nekdy priste.. Mno, du dom, vecer me ceka harmonikovani v Roadhouse :)

Slibovana videjka
...


[±] zobrazit/skrýt více/méně! (videjka!!)

2 komentáře :

Anonymní řekl(a)...

Zdarec, toz kurna, ten Paco musel byt mazec...to bych rad slysel. Me ted ceka koncert Tommyho Emmanuela v Praze v listopadu, tak aspon nejaka kompenzace:-) Mej se a uzivej :-)

Martin crysman Zahradník řekl(a)...

To si pis! Poprve sem slysel flamengo i s vokalama. To bylo uuuzasne. Hlavne, paco hraje jak kdyby mel 20 prstu na prave ruce a 18 strun na kytare :)

Uzij si Tommyho!